آنکیلوستوما کانینوم؛ کالیبراسیون و مقایسه دقت تشخیصی فلوتاسیون در لوله، مک مستر و فلوتاک در نمونه های مدفوع سگ Ancylostoma caninum: Calibration and comparison of diagnostic accuracyof flotation in tube, McMaster and FLOTAC in faecal samples of dogs

Abstract
We performed a calibration of flotation in tube, McMaster and FLOTAC to determine the optimal flotation solution (FS) and the influence of faecal preservation for the diagnosis of Ancylostoma caninum in dogs, and compared the accuracy of the three copromicroscopic techniques. Among nine different FS, sodium chloride and sodium nitrate performed best for detection and quantification of A. caninum eggs. Faecal samples, either fresh or preserved in formalin 5%, resulted in higher A. caninum egg counts, compared to frozen samples or preserved in formalin 10% or sodium acetate–acetic acid–formalin. FLOTAC consistently resulted in higher A. caninum eggs per gram of faeces (EPG) and lower coefficient of variation (CV) than McMaster and flotation in tube. The best results in terms of mean faecal egg counts (highest value, i.e. 117.0 EPG) and CV (lowest value, i.e. 4.8%) were obtained with FLOTAC using sodium chloride and faecal samples preserved in formalin 5%. Our findings suggest that the FLOTAC technique should be considered for the diagnosis of A. caninum in dogs.
چکیده فارسی
ما یک کالیبراسیون فلوتاسیون را در لوله ، مک مستر و FLOTAC به منظور تعیین حلال بهینه ای برای فلوتاسیون (FS) و اثر نگهداری مدفوع در تشخیص آنسیلوستوما کانینوم در سگ ها ، و همچنین مقایسه دقت سه روش کو پرومیکروسکوپیک انجام دادیم . از میان نه FS مختلف ، کلرید سدیم و نیترات سدیم بهترین عملکرد را در تشخیص و تعیین کمیت تخم های آنسیلوستوما کانینوم نشان دادند . نمونه ها ی مدفوع ، چه نمونه های تازه وچه نمونه های نگهداری شده در فرمالین 5٪ ، در مقایسه با نمونه های منجمد و یا نگهداری شده در فرمالین 10٪ یا سدیم استات اسید استیک فرمالین تعداد تخم های آنسیلوستوما کانینوم بیشتر را باغث شدند . FLOTAC نسبت به روش های مک مستر و فلوتاسیون در لوله، به طور مداوم در تعداد تخم های بیشتر آنسیلوستوما کانینوم در هر گرم مدفوع (EPG) و ضریب تغییرات (CV) پایین تر منجر شده است. بهترین نتایج با شرایط تعداد متوسط تخم در مدفوع (بالاترین مقدار ، به عنوان مثال 117.0 EPG) و CV (پایین ترین مقدار ، یعنی 4.8٪) با FLOTAC و با استفاده از کلرید سدیم و نمونه های نگه داری شده مدفوع در فرمالین 5٪ به دست آمد . یافته های ما نشان می دهد که روش FLOTAC باید در تشخیص آنسیلوستوما کانینوم در سگ در نظر گرفته شود.
کلیدواژه: آنکیلوستوما کانینوم، سگ، تشخیص، فلوتاک، فلوتاسیون در لوله، مک مستر

مشخصات
توسط: Giuseppe Cringoli, Laura Rinaldi, Maria Paola Maurelli, Maria Elena Morgoglione, Vincenzo Musella,Jürg Utzinger مجله: Experimental Parasitology انتشارات: Elsevier سال انتشار: 2011 میلادی تعداد صفحات متن اصلی: 6 تعداد صفحات متن ترجمه: 9 درج در دیتاسرا: ۱۳۹۵/۵/۱۱ منبع: دیتاسرا

خرید فایل ترجمه
عنوان: آنکیلوستوما کانینوم؛ کالیبراسیون و مقایسه دقت تشخیصی فلوتاسیون در لوله، مک مستر و فلوتاک در نمونه های مدفوع سگ حجم: 497.13 کیلوبایت فرمت فایل: pdf قیمت: 7000 تومان رمز فایل (در صورت نیاز): www.datasara.com

دانلود فایل اصلی
عنوان: Ancylostoma caninum: Calibration and comparison of diagnostic accuracyof flotation in tube, McMaster and FLOTAC in faecal samples of dogs

مقدمه
کرم قلاب دار آنسیلوستوما کانینوم ، شایع ترین گونه از جنس آنسیلوستوما است. این گونه در مناطق استوایی و مناطق گرم معتدل در سراسر جهان تولید می شود ، در حالی که در اروپا، این گونه عمدتا در بخش جنوبی یافت میشود . آنسیلوستوما کانینوم یکی از مهمترین انگل های دستگاه گوارش بیماری زا در سگ ها میباشد . این نمونه میتواند عوارضی چون به هدر رفتن و کم خونی راسبب کردد ، و در شرایط عفونت مزمن پایدار می تواند منجر به مرگ شود هم جنین این نمونه به عنوان یک خطر قابل توجهی برای بهداشت عمومی محسوب میشود ، زیرا این انگل می تواند انسان را آلوده و موجب فوران های شناخته شده ای که به عنوان لارو مهاجر cutanea شناخته شده میشود . روشی که به طور گسترده برای تشخیص عفونت کرم قلاب دار در سگ ها مورد استفاده قرار میگیرد ، شامل کو میکروسکوپیک و بررسی پس از مرگ سگ ها است. فناوری پرو میکروسکوپیک در تشخیص آنسیلوستوما کانینوم در سگ ها معمولا بر اساس روش فلوتاسیون است و می تواند یا کیفی (به عنوان مثال فلوتاسیون در لوله) یا کمی ، و در نتیجه تعیین تعداد تخم در مدفوع (FECs) باشد . روش مک مستر رایج ترین و گسترده ترین روش برای برآورد FECs است، و اغلب در مطالعه اثربخشی anthelminthic دارو به کار برده می شود. با این حال، هم فلوتاسیون در لوله و مک مستر اشکالاتی از قبیل فاقد حساسیت بودن ، به ویژه زمانی که شدت عفونت کم است را دارا هستند. FLOTAC یک روش جند بنیانی حساس و روش copromicroscopic دقیق برای تشخیص عفونت های کرمی در حیوانات و انسان است. این تکنیک با بهره گیری از دستگاه FLOTAC است که ، یک دستگاه استوانه ای با دو اتاق فلوتاسیونیست، که اجازه می دهد تا 1 گرم از مدفوع برای بررسی میکروسکوپی آماده شود . با توجه به تشخیص کرمهای روده در سگ ها، تا کنون، روش FLOTAC بطور موفقیت آمیزی برای تشخیص Crenosoma vulpis لاروی، تخم های lupi Spirocerca و Angiostrongylus لارو vasorum استفاده شده است . علاوه بر این، جدا از کاربرد روش FLOTAC در انگل شناسی دامپزشکی، این روش به طور موثر برای تشخیص نوعی کرم روده و سایر گونه های کرم در بدن انسان استفاده می شود .حلال های شناور (FS) و نوع نمونه های نگهداری شده مدفوع دارای حساسیت مهم تحلیلی، دقت و صحت هر روش کومیکروسکوپیک است، که لازم است کمی و یا کیفی و مبتنی بر فلوتاسیون، از جمله روش FLOTAC باشد . در این رابطه ، ضرورتی برای کالیبراسیون کامل روش FLOTAC ، به منظور FS بهینه و روش نگهداری مدفوع در تشخیص دقیق و کمیتی عناصر انگلی وجود دارد.در این قسمت ، نتایجی از اولین کالیبراسیون کامل از روش FLOTAC برای تشخیص آنسیلوستوما کانینوم در مدفوع سگ ارائه میدهیم .متعاقبا ، دقت تشخیص روش FLOTAC با دو روش فلوتاسیون در لوله و مک مستر به طور گسترده مقایسه شده است .
2. مواد و روش ها
2.1 : حلال های شناور (FS)
با توجه به پروتکل های استاندارد ارائه شده در جاهای دیگر 9 FS زیر مورد استفاده قرار گرفت:
FS1، ساکارز و فرمالدئید (وزن مخصوص (SG) =( 1.20)؛
FS2، کلرید سدیم (SG = 1.20)؛
FS3، روی سولفات (SG = 1.20)؛ FS4
، نیترات سدیم (SG = 1.20)؛
FS5 ، ساکارز و جیوه یدید ii و یدید پتاسیم (SG = 1.25)؛
FS6، منیزیم سولفات (SG = 1.28)؛
FS7، روی سولفات (SG = 1.35)؛
FS8، جیوه یدید ii و یدید پتاسیم (SG = 1.44)؛
و FS9، سولفات روی و جیوه II یدید و یدید پتاسیم (SG = 1.45)
تمامی این FS ها در روز استفاده آماده شده و SG ها با یک چگال سنج مورد بررسی قرار گرفتند .
2.2. نمونه مدفوع کامپوزیت و روش های نگهداری اش
یک نمونه تازه مدفوع 600 گرمی پس از ادغام پنج نمونه مدفوع از سگ های مختلف به دست آمد، که همه آنها به طور طبیعی با آنسیلوستوما کانینوم آلوده می شوند. سگ ها با رژیم های غذایی مختلف قبل از جمع آوری مدفوع تغذیه می شوند. نمونه مرکب کاملا هموژن شده و ، به پنج قسمت مساوی 120 گرمی تقسیم شده ، و سپس با یکی از پنج روش نگهداری مدفوع زیر اختصاص داده میشوند :
(I) نگهداری نشده (به عنوان مثال تازه)، (ii) فرمالین 5٪، (III) فرمالین 10٪، (IV) سدیم استات اسید استیک فرمالین (SAF)، و (v) در دمای 30 C به مدت 10 روز نگهداری می شود (برای بررسی ، این نمونه منجمد و در دمای اتاق پردازش میشود ). برای هر سه روش نگهداری ، (II)، (III) و (IV)، هر یک از ثابت ها به نمونه مدفوع کامپوزیت با استفاده از رقت نسبت 1:4 (یعنی بخشی از مدفوع به علاوه سه بخش ثابت) اضافه شد.
2.3. کالیبراسیون FLOTAC
هر یک از نمونه ها در آب شیر با نسبت رقت 1:10 به حالت تعلیق در میایند . تعلیق را با دقت با استفاده از یک مخلوط کن دستی هموژن شده و فیلتر شده از طریق یک شبکه سیمی(دیافراگم = 250 LM) و آوار دور ریخته شده انجام میدهیم . تعلیق فیلترشده به 162 قسمت مساوی 6 میلی لیتری تقسیم میشود که هر کدام باید شش کپی برای هر یک از نه FS برای سه تکنیک تشخیصی مقایسه شود . هر نمونه در 15 میلی لیتر لوله فالکون قرار میگیرد . لوله ها به مدت 3 دقیقه در 170 گرم سانتریفوژ میشود و سپس ، مایع رویی دور انداخته می شود، و فقط یک یک گلوله را در پایین لوله قرار میدهیم . متعاقبا ، لوله به طور تصادفی به یکی از سه روش، یعنی شناور در لوله، اصلاح مشخصی از روش مک مستر و روش دوتایی FLOTAC ، و یکی از نه FS قرار میگیرد .
سگ
ISI
تشخیص
فلوتاک
مک مستر
مقاله ISI
دانلود ISI
ترجمه مقاله
دریافت مقاله
مقاله انگلیسی
خرید ترجمه ISI
ترجمه مقاله ISI
دانلود مقاله ISI
مقاله رایگان ISI
خرید ترجمه مقاله
دانلود ترجمه ISI
فلوتاسیون در لوله
دانلود مقاله جدید
مقالات رایگان ISI
دریافت مقالات ISI
ترجمه مقاله پزشکی
مقاله ISI با ترجمه
مقاله انگلیسی جدید
خرید ترجمه انگلیسی
فروش ترجمه انگلیسی
دریافت مقاله پزشکی
آنکیلوستوما کانینوم
دانلود مقاله انگیسی
ترجمه مقاله انگلیسی
مقالات معتبر انگلیسی
ترجمه مقالات انگلیسی
دریافت مقاله انگلیسی
خرید ترجمه ISI پزشکی
دانلود مقاله جدید ISI
ترجمه مقاله ISI پزشکی
مقاله انگلیسی با ترجمه
مقاله رایگان ISI پزشکی
خرید ترجمه مقاله پزشکی
دانلود ترجمه ISI پزشکی
دانلود رایگان مقاله ISI
مقالات رایگان ISI پزشکی
دریافت مقالات ISI پزشکی
دانلود مقالات رایگان ISI
مقاله انگلیسی جدید پزشکی
خرید ترجمه انگلیسی پزشکی
فروش ترجمه انگلیسی پزشکی
دانلود مقاله ISI با ترجمه
دانلود مقاله انگلیسی جدید
دریافت مقاله انگلیسی جدید
ترجمه مقاله انگلیسی پزشکی
ترجمه مقالات معتبر انگلیسی
مقالات معتبر انگلیسی پزشکی
ترجمه مقالات انگلیسی پزشکی
دریافت مقاله انگلیسی پزشکی
دانلود مقاله انگلیسی رایگان
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود مقاله انگلیسی رایگان
دریافت مقاله انگلیسی رایگان
دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه
دریافت مقاله انگلیسی با ترجمه
دانلود رایگان مقاله ISI پزشکی
دانلود مقالات رایگان ISI پزشکی
دانلود مقاله انگلیسی جدید پزشکی
دریافت مقاله انگلیسی جدید پزشکی
ترجمه مقالات معتبر انگلیسی پزشکی
دانلود مقاله انگلیسی رایگان پزشکی
دانلود رایگان مقاله انگلیسی پزشکی
دانلود مقاله انگلیسی رایگان پزشکی
دریافت مقاله انگلیسی رایگان پزشکی
دریافت مقاله انگلیسی با ترجمه پزشکی
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)